Flisarbeid

Vi utfører alt innen flisarbeid;
Totalrenovering av baderom/våtrom, prosjekt – nybygg, flislegging av bad, kjøkken, wc-rom, hall, terrasser etc…

Totalrenovering av baderom/våtrom

Ta kontakt og vi avtaler en tid det passer å komme på gratis befaring på dagtid.

På befaringen måler vi opp og noterer deres ønsker og eventuelle endringer fra dagens løsning og kommer med tilbakemeldinger der og da om mulighetene dere har for deres rom.
Det kan være at man har fått andre behov eller ønsker å ha flere soner i ett og samme rom, som bad og vaskeromsdel, man ønsker kanskje å utvide to/flere rom til ett større baderom/våtrom eller man ønsker å dele et rom i to, mulighetene er mange.

 

Vi leverer et «nøkkelferdig» våtrom og dere har mulighet til å kun forholde dere til oss, da vi har faste samarbeidspartnere innen helsveiset gulvmembran, rørlegger, elektriker og maler.

 

Vårt arbeide inkluderer utrivning og bortkjøring av alt avfall, men dette kan også gjøres som egeninnsats om man ønsker det.
Man kan gjøre egeninnsats i alle kategorier utenom membran og flisarbeide, da vi garanterer for tett våtrom i 10 år, dette er den samme garantien våtromsproduktene gir.
Vi utarbeider en fremdriftsplan før oppstart og da er det viktig at eventuell egeninnsats følger denne planen som man blir enige om.

 

Vi skriver et tilbud i henhold til deres ønsker om eventuelt VVS og fliser, det kan også stipuleres en standard pris på disse postene om man ikke har spesielle valg når tilbudet skrives og sluttvalgene kan justeres i prosessen.

 

Her kan dere enkelt plukke ut flisene dere ønsker så ordner vi med bestilling og frakt.
Her er link til hovedsamarbeidspartnerne våre;

Om man går inn på hver enkelt butikk får man opp bilder i fra utstillinger i butikken som kan være til litt inspirasjon.

Ønsker dere å benytte oss har vi et møte med dere på kontoret eller holder kontakten pr. e-post, alt ettersom dere ønsker. Vi tegner våtrommet for dere med løsninger som er ønsket og kommer til en sluttpakke og det blir utarbeidet en ordre, kontrakt og fremdriftsplan før vi påbegynner arbeidet.

 

Vi leverer dokumentasjon av arbeidene våre samarbeidspartnere og vi har utført og garantibevis for tett våtrom.

 

Håper å høre i fra dere.

 

Prosjekt/nybygg

Vi har igjennom mange år vært så heldige å ha fast samarbeide med husbyggere.
Vår erfaring hittil er at utbygger ønsker en fast sum eller flisvalg som sluttbruker jobber seg ut i fra. Endringer tar mye tid for utbygger og her kommer vi inn med våre folk. Vi leverer prøver på standardfliser, oppsett, informasjonsskriv til sluttbruker i samarbeid med utbygger. Vi tar/kan ta kontakt med sluttbruker, gå igjennom eventuelle ønsker om endringer ut i fra en eventuelt avtalt standardleveranse i boligen fra utbygger. Tilbud vil bli skrevet til utbygger eller sluttbruker etter gjeldende avtale. Vi bestiller, frakter og legger fliser i avtalte rom og utfører alle krav som følger med et våtrom.

 

Flislegging av bad

Har man ett vanntett bad kan man legge flis på flis om man ikke ønsker å totalrenovere hele badet. Demontering og remontering av VVS må påberegnes. Vi kommer også på gratis befaring på slike type oppdrag. Kontakt oss for å avtale tid.
Vi gir ikke noen garanti for vanntett bad i dette tilfellet da andre har lagt membran.

 

Flislegging av vegg mellom benk og eventuelt overskap

Kjøkkenflis vegg – her trenger vi i utgangspunktet ikke å komme på befaring om dere ikke spesifikk ønsker dette, men vi trenger fullstendig informasjon om underlag som finnes på veggen før vi flislegger.

 

Flislegging av vaskerom

Dette er ett våtrom og må ha membran og fall til sluk før flislegging. Det blir lagt sokkelflis på veggene som dekker membransmøring/duk overgang gulv/vegg.

 

Flislegging av hall/entrè etc. gulv

Der det kreves avretting før flislegging eller påstøp over varmekabel utfører vi dette også. Vi har samarbeid med elektriker og rørlegger som utfører legging av varmekabel eller vannbåren varme, før flislegging om det ønskes pris på en totalpakke.

 

Flislegging av terrasser, utefliser

Her benytter vi ett system som tåler vinteren i Norge.
Det har også kommet flere systemer på markedet uten å bruke lim men høyde/støtte føtter til litt tykker fliser. Dette kan leses mer om under våre samarbeidspartneres sider på nettet eller oppsøke en av utsalgsstedene deres eller oss.

 

Generell flislegging

Det er mye som kan flislegges det er bare fantasien og kreativiteten som rår, ta kontakt om dine ønsker og tanker så kan vi sammen finne en løsning.

Her kan dere enkelt plukke ut flisene dere ønsker så ordner vi med bestilling og frakt.
Her er link til hovedsamarbeidspartnerne våre; (Andre flisleverandører kan også benyttes)

Håper å høre ifra dere.

Ha en fortsatt fin dag.

Logo

Telefon 63 84 47 40

Flesvigs vei 2, 2020 Skedsmokorset
Man – tor 07:30 – 16:00
Fre 07:30 – 13:30


Webløsning levert av

opp